корзина(0)  
Виставка "Всі свої"Виставка "Всі свої"Виставка "Всі свої"Виставка "Всі свої"Виставка "Всі свої"Виставка "Всі свої"Виставка "Всі свої"Виставка "Всі свої"Виставка "Всі свої"Виставка "Всі свої"Виставка "Всі свої"

Виставка "Всі свої"

Всі свої. Це був корисний досвід, адже зазвичай ми пропонуємо великий асортимент, а тут довелось робити моно експозицію і цього разу зосередились на керамічних виробах від Софії Трач. Можемо сказати, що зазначене обмеження стало перевагою, оскільки ми показали майже всі види продукції цього майстра. З огляду на стриманість інтер'єру галереї, кольори Трач виглядали більш святково та яскраво. 


Досвід участі у заході виявив певні нюанси, які будуть корисні, як новим відвідувачам, так і майстрам. Отже, найбільша за видами продукції була передсвяткова та після святкова виставки. Пізніше, після 15 січня, кількість людей та експонентіа помітно зменшилась, зокрема, зникли маленькі майстерні. Водночас, цей момент не вплинув на зацікавленість аудиторії, а скоріше зіграв на користь. Так, можна було більш детально роздивитись нові доробки багатьох відомих українських брендів
Серед брендів, що були представлені на заході, ми виділили кілька, на які пропонуємо звернути увагу...

Серед вже відомих брендів, зокрема, керамістів, не можемо не відзначити Манна керамікc, адже біля їх стенду завжди було багато відвідувачів.

Зазначимо, "Всі свої" збирає національних виробників, як керамістів, так і інших товарів господарського вжитку, а також продуктів харчування, ювелірних виробів тощо.